perjantai 2. elokuuta 2013

Tärkeintä on tämän päivän raittius

Reilu kymmenen vuotta sitten, elämältäni katosi kertarysäyksellä pohja, konkurssin ja avio-eron myötä. Sukelsin reiluksi kuudeksi vuodeksi synkkään pimeyteen, yrittäen monta kertaa itsemurhaa. Isäni itsemurha herätti minut haluamaan raittiutta ja sen myötä avautuvaa uutta elämää. Päivä kerrallaan, elämä on eheytynyt. Ensin sain opiskeltua itseni insinööriksi. Sen jälkeen karistettua toistasadantuh...annen velat järjestelyn kautta pois harteiltani. Nyttemmin tuoden leivän perheelleni kokemusasiantuntijan hommia paiskien yrittäjänä ja lopuksi saapuen tähän hetkeen, tähän syntymäpäivääni, jossa varmistui kaksi unelmani toteutumista. Yhteishanke riippuvuusongelmien, nuorten syrjäytymisen ehkäisyn sekä kuntamme senioriväestön Atk-taitojen kehittämisen tiimoilta ja ehkäpä ihmeellisimpänä asiana kaikessa, kirjoitimme nimemme kauppakirjaan, jonka myötä muutumme vuokralaisista omakotitalo asukkaiksi. Tärkein asia tässä kaikessa on tämän päivän raittius. Kiitos siitä. Yksinäni en tähän olisi kyennyt, joten kiitos teille kaikille ja ennenkaikkea kiitos rakkaalle vaimolleni ja lapsille. Ilman heitä en olisi edes elossa.

2 kommenttia:

Unikas kirjoitti...

Asunnon/talon ostaminen on aikas huippuhetki! Onnea kovastipaljon!!

Kimmo kirjoitti...

Lämpöiset kiitokset Unikas!

Tässä meinaa olla melkoista hulinaa tuon muuton, töiden yms. kanssa, joten kirjoittelukin tänne on jäänyt kovin vähälle.

Tänään lapset aloitti koulun ja minulla on hieman rauhallisempi päivä noin muutoin, niin ehtii jopa hetken täällä kirjoitella.

Asunnon osto on allekirjoittaneelle vielä asia, jota ei välttämättä edes itse vielä ymmärrä, kun joitain vuosia sitten hautasin koko unelmani, kun ajattelin etten konkurssivelkojani saa koskaan kuitatuksi. No raittiuden myötä elämä on järjestynyt ja tässä hetkessä on aika toteuttaa tama pitkäaikainen unelma.

Tervetuloa toistekkin lukemaan ja kommentoimaan. Voi hyvin. :)