perjantai 24. lokakuuta 2008

Rinssessan paluu

No nyt tämä isi pääsee hellimään ja hoivaamaan omaa pientä Rinssessaa, kun hän äitinsä kanssa pääsi vihdoin viikon odottelun jälkeen kotiin.

Vaikka olenkin jo kahden pojanvesselin isä, niin silti, kiitos raitistumisen ja siitä johtuvan totaalisen ajatusmaailman muutoksen, huomaan olevani aivan totaalisen uudessa tilanteessa. Tiedostan kyllä jo muutaman tunnin kokemuksella, että hankaliakin tilanteita on luvassa, koska poijanmöykärit olisivat koko ajan hoivaamassa pientä siskoaan, mutta kuitenkin tuntuu siltä, että nykyisellä elämänmallilla meillä kaikki menee hyvin. Ainakin nyt tuntuu todella hyvältä. Mielessä pyörii vain se, ettei nyt tarvitse enää hetkeäkään miettiä, minkä takia en muutama vuosi sitten onnistunut aikessani päättää päiväni silloisessa tuskassani..juuri tämänkin takia.

Nyt Päivänsädettäni(vaimo) ja Päivänpaistettani(tyttöni)hoivaamaan ja Tornandon ja Hurrikaanin (poikien) kans leikkiin. Kirjoittelen taas kuulumisiani tästä uudesta elämäntilanteesta, kunhan ensin tutustun uuteen pieneen lapsikultaani.

Voimia kaikille ja siunausta..