tiistai 2. syyskuuta 2008

"Pesänrakennus puuhia"

Nyt se sitten alkoi. Armoton touhuaminen, jotta koti olisi valmiina vastaanottamaan tulevan pienokaisen. Raskausviikkoja on 33+5 Hoitopöytä tuli hankittua, vaunut pitäisi hakea, vaatteet on pestynä valmiiksi siltä osin, kun ei vielä varmalla voi tietää kumpi sieltä on tulollaan, tuttipulloja, tutteja, puhdistuspyyhkeitä, vanupuikkoja jne. jne. Kissa parkakin joutui lähtemään mummolaan hoitoon, ettei ole hyppimässä aina joka paikkaan, utelias kun on.

Jotenkin on ollut äärettömän mielenkiintoista tämän kaiken muun kiireen keskellä hetkittäin pysähtyä tarkkailemaan massu pyöreänä huseeraavaa vaimo-kultaa. Se tuo muutaman viikon päässä häämöttävään syntymän ihmeeseen on hyvä valmistautua kunnolla.

Nyt voin onnellisena jälleen todeta sen, kuinka ihmeellisesti tämä minun/meidän elämä on kulkenut. Varsinkin kun ajattelee missä tilassa olimme edellisen raskauden loppuvaiheilla. Nyt onkin ollut todella mielenkiintoista tarkkailla omia tunteitaan tuohon raskauteen liityen. Kyllähän se laittaa miettimään kummasti tätä elämää kokonaisuudessaan.

Tietysti hieman jännittää, kuinka mahtavia tunekuohuja sitä itse syntymä tuo tullessaa, koska aikasempien lasten syntyessä isi on ollut "hieman" toisissa ulottuvuuksissa tai rumasti sanottuna aivan turtana päihteistä. Nyt olenkin useasti huomannut miettiväni sitä, kuinka kauhealta vaimostani on mahtanut tuntua, kun ukko on huidellut teillä tietymättömillä.

Nyt on tuntunut tosi hyvältä, kun on voinut olla 100% läsnä ja mukana joka jutussa. Tunteet ovatkin heilahdelleen todella laidasta laitaan. Välillä on tullut jopa kyyneleitä siitä onnesta että on selvinnyt kaikesta tähän päivään. Tänään jälleen neuvolaan kuuntelemaan mitäs sieltä massusta tänään kuuluu ja kouluhommiakin tarttis taas painaa.

Koulu sinällään on alkanut kaikin puolin loistavasti ja sopivana juttuna tässä vaiheessa sain hyväksiluvun ohjelmoinnin perusteista, niin voin olla enemmän kotosalla perheen kanssa. Ensimmäinen projekti alkoi ja todella mielenkiintoista on seurata sitäkin, kuinka paineiden lisääntyessä, myös paineensietokyky näyttäisi kasvavan. Homma toimii ja hyvä niin..

Nyt mamman kanssa neuvolaan..Kiitollisin mielin kohti uusia haasteita..