perjantai 25. toukokuuta 2012

Väsymys alkaa näkyä

Tässä kohtaa olisi aika vetää jarrusta. Kroppa reagoi liialliseen kiireeseen sekä stressiin vetelemällä hätäjarrusta flunssan muodossa. Viime viikon alussa päätin, että vähennän menemisiä ja tekemisiäni radikaalisti. Onnistuin jo muutamana päivänä olemaan tekemättä melkein mitään. Nyt päätin, etten seuraavaan viikkoon ota itselleni enää yhtään mitään uutta projektia. Pyrin sen sijaan parhaani mukaan lepäämään, aina kun vain mahdollista. Kerään tällä tavoin energiaa tulevia haasteita varten. Tulevista haasteista sen verran, että tänään tulleesta sähköpostista päätellen, minulla näyttäisi olevan kohtuulliset mahdollisuuden syksyllä saada työtä tuon lopputyöprojektin tiimoilta. Mitään varmaa ei vielä asiasta ole, mutta koulumme johtoportaasta tulleen infon perusteella kyseisestä sovelluksesta oli pidetty ja käsillä olevat muutokset koulullamme ratkaisevat sen, otetaanko tuo sovellus käyttöön ja sen myötä allekirjoittaneelle poikisi työtä, joka kyllä olisi tässä hetkessä, kesän jälkeen enemmän kuin tervetullutta. No asiat järjestyvät kyllä, kun maltan vain kärsivällisesti tehdä oman osuuteni asioissa niiden järjestymiseksi.

Toisaalta olen huomannut jo jonkin aikaa sen, että liian monta rautaa on tullut otettua tuleen yhtäaikaa ja nyt niitä sitten yhden kerrallaan yritän tässä hönkiä sammuksiin. Helpottavaa todeta, ettei minun tarvitse olla jokapaikassa touhuamassa, asiat muuallakin järjestyvät kyllä, ilman minua, ehkä jopa vielä paremmin. :)

Jälleen kerran tietoisen päätöksen tehneenä, pyrin myös pitämään tuosta päätöksestä kiinni. Eli alan levätä, antaen itselleni aikaa. Kuitenkin siten, että huomioin sen minulle tärkeimmän asian, perheeni. Niin kauan kuin perheessä kaikki hyvin, niin kauan myös minulla. Kiireessä tahtoo vain välillä hukkua suunta, mihin on matkalla ja sen huomaa vasta silloin, kun rapaa tulee roiskuneeksi jo pitkin naamaa, kahlatessaan ojan pohjia.

Tänään kuitenkin on ollut jälleen antoisan hyvä, raitis päivä. Kiitollisuus raittiista päivästä, varmistaa kiitollisuuden elämästä. Tästä on taas hyvä jatkaa, askel kerrallaan eteenpäin. Kun olen matkalla, olen perillä.