perjantai 1. elokuuta 2008

Parisuhteellisuutta

Tässä on kuluneen viikon ajalla tullut taas perehdyttyä tuohon parisuteen ihmeelliseen maailmaan. Kun kaksi ihmistä yrittää säätää ajatuksiaan ja periaatteitaan yhteen, välillä väkisinkin räjähtää ja paukkuu.
Minulla on tuonut ongelmia yrittää olla ilman tupakkaa ja taas täytyy yrittää uudestaan(viimeisen vajaan kahden viikon aikana on tullut poltettua kohta askin verran yhteensä). Meillä ongelmia on tuonut väsymys, joka vaivaa molempia. Siinä kun yrittää venyttää pinnaa äärimmilleen lasten vaatiessa oman osansa huomiosta, niin välillä säkenöi ja kunnolla. Vaimoni näyttää väsyneenä varsinkin olevan taipuvainen entiseen läheisriippuvaisuus käyttäytymiseen, joka saa välillä komediallisia piirteitä ja itselläni pää kiehuu jo pelkästään ilman tupakkaa olemisesta. Oikeastaan eniten sähköä elämäämme on tuonut näköjään tuo minun tupakatta oleminen, se kun näyttää vaikuttavan meihin molempiin.
Luojan kiitos meillä kuitenkin pystytään puhumaan asioista asioina, kunhan enimmät höyryt on päästelty ulos.

Kävimme hakemassa viikonlopuksi vaimoni lapset taas meille ja kävin vanhemman poikani kanssa yhdistetyllä kävely-pyöräilyllä(poika pyöräilee, isi kävelee). Nyt kylläkin innostuin jopa hölkkäämään hetken aikaa ja mieleeni tulikin, josko tästä saisi samanlaisen riippuvuuden aikaiseksi itselleen, kuin minulla oli koulu aikoina. Juoksin joka päivä n. 10 kilometrin lenkkejä. Toisaalta täytyy kyllä ottaa hieman varauksella tuo homma, minulla kun on paikat saaneet hieman kolhuja tuosta entisestä elämänmallista(olkapää ja polvet on ainakin nyt melko huonona). Pitänee kokeilla muutamana päivänä ja katsoa sitten. Olisi ihan hyvä konsti purkaa kiukkua, joka väkisellä näyttää tässä hetkessä aina vähän päästä nousta.

Nyt kuitenkin taas kiitollisin mielin kohti tulevaa viikonloppua. Olisi juhlat tiedossa, allekirjoittanut vanhenee jälleen vuodella.. :(
Onneksi olen todennut jo aikaa sitten, ettei minusta aikuista tule tekemälläkään ja ihminenhän on juuri niin "vanha", kuin itse tuntee olevansa ;)