keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Kirjan julkistaminen lähestyy

Ajattelin tässä hyvissä ajoin hieman promota tätä kirjaa, josta jo muutaman kerran on tullut mainittua. Kirjan julkaisu on elokuun lopussa.
 
Alkoholismista on aina mahdollista toipua

Kirja sisältää kaksikymmentä tarinaa raitistumisesta. Tutut ja tuntemattomat alkoholismista selvinneet haluavat rohkaista omilla kokemuksillaan raittiudesta haaveilevia päihderiippuvaisia. Kussakin luvussa toipunut alkoholisti kuvaa rimpuiluaan juomisen kanssa sekä selviämistään irti viinasta. Kirja antaa konkreettisia keinoja, joilla alkoholistit ovat onnistuneet lopettamaan juomisen ja pysymään vuosia ja vuosikymmeniä raittiina. Osa on halunnut kertoa tarinansa peitenimellä.

Selviämistarinoita on raaka, oivaltava ja liikuttava teos, joka avaa vaiettuja aiheita. Se kertoo, millaista on pienten lasten äidin alkoholismi, miksi juominen ei lopu tahdonvoimalla ja kuinka Suomessa saattohoidetaan alkoholisteja syvemmälle sairauteen ja lopulta kuolemaan.

Kirjoittaja kertoo myös omasta sekä isänsä elämänmuutoksesta. Kirja tarjoaa uudenlaisen näkemyksen hävetystä kansantaudista. Alkoholismista raitistuminen on lahja, joka antaa sen kokeneelle poikkeuksellisen kyvyn ymmärtää elämää. Tässä kirjassa jokaisella tarinalla on onnellinen loppu.

5 kommenttia:

Ninpe kirjoitti...

Tervehdys, Mistä saamme The Kirjan :), kun se ilmestyy?

Kimmo kirjoitti...

Moikka Ninpe!

Vai The Kirja :) No kyseinen kirja löytyy kuulemma kaikista suurimmista nettikaupoista, Akateemisesta, Suomalaisesta kirjakaupasta jne. Kirjaa pitäisi olla kuulemma hyvin saatavilla tämän kuun viimeisestä päivästä alkaen.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kiitän tiedosta! Tein jo oitis tilauksen. Sattui löytymään helpoimmin netistä BookPlus-kaupasta. Ei ole kuitenkaan tarkoitukseni mainostaa tätäkään kauppaa. Odotan että saan käsiini onnellisten loppujen tarinat.

Ninpe kirjoitti...

Jatketaan Anonyymin postausta...BookPlus on muuten edullisin paikka, hinta haitari on melkoinen 20,95-27,95 :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Ninpe. Tietosi ilahduttaa, että osuin edullisimpaan nettikauppaan, josta saan kirjan kotiin 23,90e:lla siinä kun on postin kulutkin (2,95e) mukana.
Odotellaan, odotellaan.