torstai 14. kesäkuuta 2012

Lomaa. Lomaa. Lomaa.

Heipä hei. Hyvää iltaa. :)

Pakko postata tänne, kun tämä päivä on vaihteeksi ollut positiivisia tapahtumia pullollaan. Aamupäivälle sain sovittua alkusyksylle erään tahon kanssa yhteistyöstä tuon kokemuskoulutuksen suhteen, joten mielenkiinnolla ja malttamattomana odotan tulevia haasteita. Asiaan kun liittyy erinäisiä koulutuksia, luentoja, infojen pitämisiä, tukihenkilötoimintaa jne. Asiat tarkentuu elokuulle. Ennen tuota keskityn kuitenkin lomaileen ja lepoon.

Olemme lähdössä vaimoni kanssa kahdestaan ansaitulle lomamatkalle. Kun me molemmat saimme siis kunnialla tuon koulun päätökseen, joten nyt keskitytään parisuhteen vaalimiseen, poistumalla kotiympäristöstä kokonaiseksi viikoksi ja vieläpä ruhtinaallisesti kahden.

Juhannuksen aika rauhoitutaan sitten allekirjoittaneen äidin hoteissa, koko perheen voimin, kalastaen, saunoen, uiden, makkaraa paistellen ja kokkoa poltellen. Luvassa on siis rauhallisen rakkaudelliset puolitoista viikkoa.

Näillä tuuminnoin, poistun takavasemmalle. Samalla toivotellen kaikille aurinkoista, rauhaisaa ja raitista viikkoa. Pitäkää lähimmäisistänne huolta. Palataan asiaan Juhannuksen jälkeen. Voikaa hyvin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro

Toi on just oikein; ensin levätään ja sitten tehdään hommia kunnolla. Ilmoittele itsestäsi juhannuksen jälkeen viimeistään.

-Hukka

Birgitta kirjoitti...

Hyvää ja nautinnollista lomaa =)

Kimmo kirjoitti...

Kiitokset molemmille!

Nyt on reissut tähän hetkeen reissattu ja lomailu jatkuu täällä kotioloissa viiden lapsen pitäessä ohjelmistosta huolen. Ei siis tekemisen puutteesta tietoakaan. :)

Ehkä tässä hetkittäin jo osaa antaa itselleen luvan hieman levätä, vaikka pää onkin alkanut jauhaa uusia ideoita tuon työllistymisen suhteen. No asioilla on taipumus järjestyä.


Jatketaan taivallusta..