lauantai 19. toukokuuta 2012

The Versatile Blogger Award

Kiitokset Oma tila ja ajatuksia tästä kunniasta! Tässä on hyvä hetki rauhoittua kirjoittelemaan ennen Suomi-Venäjä peliä.1. Nimeä 15 bloggaajaa

2. Kerro heille tunnustuksestasi

3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi

4. Kiitä bloggaajaa jolta sait tunnustuksen

5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

1. Hanna, Helinää, Jamido, Johannes, Kepulaisen äiti
    NelliinaRampamieliReflectionRva KStansta
    Taru, Thilia, Timolan emäntäTinskuTytöntekijä

2. Kerrottu.

3. Faktoja 7 kpl:

3.1 Olen alkoholisti. Lääke-, peli- ja läheisriippuvainen.

3.2 Yritin kuuden vuoden sekakäyttökierteeni aikana itsemurhaa kaikkiaan 13 kertaa.

3.3 Menetin isäni päihteiden käytön seurauksena tapahtuneeseen itsemurhaan.

3.4 Kuusi vuotta sitten, elin vielä tilanteessa, jossa minulla ei ollut ammatillista koulutusta ja ulosotossa oli konkurssivelkoja  n. 130 000€.

3.5 Elän päivä kerrallaan raittiina, nyt reilun kuusi vuotta. Pelaamatonta elämää takana kohta viisi vuotta.

3.6 Raitistuttuani aloin opiskella, valmistuen ensin datanomiksi ja nyttemmin ohjelmistotekniikan insinööriksi.

3.7 Rakastan raitista elämäntapaani, vaimoani, lapsiani, ystäviäni sekä läheisiäni enemmän kuin mitään, mutta opettelen edelleen rakastamaan itseäni.

4. Kiitetty

5. The Versatile Blogger Award löytyy tämän postauksen yläosasta, joten näillä miettein, mukavaa päivää kaikille! Voikaa hyvin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen tarina sinulla on kerrottavanasi. Olen itse elänyt raitistuneen alkoholistin kanssa raitista elämää n. 27 vuotta, ihan vaan päivä kerrallaan... Olen tästä raittius-asiasta pitänyt blogissani matalaa profiilia yksityisyyden suojelemiseksi.

Kimmo kirjoitti...

Omalla kohdallani olen kasvanut siihen ajatukseen tämän raittiin elämäntapani kanssa, etten enää osaa sitä mitenkään erityisemmin peitellä. Ymmärrän kyllä, ettei tämä välttämättä kaikilta osin ole itselleni suotuinen tapa, mutta toisaalta kuitenkin koen, että tämä on niin valtavan iso osa minuuttani, että mikäli alkaisin tätä asiaa jollain tapaa varoa, en olisi oma itseni, joka tänään olen.


Välillä mietin sitä, mitä tämä vaikuttaa minun tämän hetken työnhakuuni, mutta toisaalta uskon, että saadessani työpaikan, minun tuskin tarvitsee menneisyyttäni häpeillä tai mitenkään selitellä. Aika uskomattomalta tilanne vaikuttaisi, jos minä jotenkin raittiista elämäntavastani joutuisin kärsimään, koska pienempi paha työnantajalle kokonaan raitis työntekijä on, kuin esimerkiksi suurkuluttaja, joita varmasti enemmän kuin meitä raittiita ihmisiä, työntekijöistä nykypäivänä on. Perustelen tämän johtopäätökseni sillä, että seurailen mielenkiinnolla nykyhetkessä ihmisten alkoholin käyttöä, nyt kun minulle se ei ole heidän kohdallaan, kuten ei omallakaan kohdallani minkäälainen ongelma, päinvastoin.

Reflection kirjoitti...

Kiitokset kunniasta :)

Kimmo kirjoitti...

Ole hyvä! :)